۱۴۰۱ آبان ۲۲, یکشنبه

وضعیت نامساعد لیلا حسین‌زاده در زندان؛ «جان او در خطر است»

 


شماری از زنان زندانی در اوین با انتشار بیانیه‌ای در حمایت از لیلا حسین‌زاده، نسبت به شرایط جسمانی او، قطع تماس تلفنی با خانواده و اعلام اعتصاب غذای این فعال صنفی دانشجویی ابراز نگرانی کردند.
این بیانیه را نرگس محمدی، عالیه مطلب زاده، سپیده قلیان، هستی امیری، نیلوفر بیانی، گلاره عباسی، عسل محمدی، زهرا زهتابچی، ملیحه جعفری، فاطمه مثنی، سپیده کاشانی و فریبا اسدی امضاء کرده‌اند.  
این زندانیان گفته‌اند: «طبق اسناد و مدارک پزشکی و حتی پزشکی قانونی وابسته به جمهوری اسلامی رای بر عدم تحمل حبس لیلا حسین زاده داده شده و جان او در خطر است.»

لیلا حسین‌زاده، در زندان عادل‌آباد شیراز حبس شده است.
در بخشی از این بیانیه آمده است : «گمان نمی بریم که تارک قوه قضائیه، سازمان زندان ها و نهادهای امنیتی جایی برای کلمه ننگ دیگری داشته باشد.»
لیلا حسین‌زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد انسان‌شناسی دانشگاه تهران روز دوشنبه ۱۶ آبان از داشتن حجاب در سالن ملاقات خودداری کرد و در پی این اقدام از تماس با خارج از زندان محروم شد و اعلام اعتصاب غذا کرد.
لیلا حسین‌زاده با عدم رعایت حجاب اجباری زندان گفته بود:« برای مقاومت، مرزی بین خیابان و زندان نیست.»
به گزارش هرانا ، لیلا حسین‌زاده به نوعی بیماری خودایمنی مبتلا است و به دلیل عدم رسیدگی پزشکی مناسب وضعیت جسمی نامساعدی دارد.
ابوالفضل حسین‌زاده، برادر این زندانی در اینستاگرام گفته است که بیماری خواهرش با حمله‌ چشمی همراه است و مدتی است دچار تاری دید شده و بدون رسیدگی پزشکی، بینایی‌اش تحت «خطر جدی» است.
اعتصاب غذای خانم حسین‌زاده با توجه به بیماری حاد گوارشی که دارد برایش خطر جانی خواهد داشت.
لیلا حسین‌زاده در جریان اعتراضات دی‌ماه سال ۹۶ بازداشت شد و به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی کشور» به پنج سال زندان محکوم شد.
او‌ پس از گذراندن بخشی از دوره محکومیتش به خاطر ابتلا به بیماری صعب‌العلاج مشمول «عدم تحمل کیفر» شد.
لیلا حسین‌زاده، آذرماه گذشته در سفری تفریحی به شیراز پس از حمله نیروهای وزارت اطلاعات همراه با ۹ نفر دیگر دستگیر و به بازداشتگاه این نهاد امنیتی موسوم به «پلاک ۱۰۰» در شیراز منتقل شد.
لیلا حسین‌زاده چند روز پیش از طریق برادرش پیغام فرستاد که هر روز در زندان می‌رقصد و «برای گرم شدن در روزهای سخت و سرد و سرخ جنگ برای پیروزی» شال سرخ می‌بافد.

روز جهانی منع خشونت علیه زنان، بزرگداشت ۲۵ نوامبر

عاطفه رنگریز، فعال حقوق زنان، در مرخصی درمانی به هفت سال زندان دیگر محکوم شد

  عاطفه رنگریز، فعال حقوق زنان و زندانی سیاسی که از زندان شاهرود به مرخصی درمانی اعزام شده بود، از سوی دادگاه انقلاب به بیش از هفت سال زندان...