۱۴۰۱ آبان ۲۶, پنجشنبه

ملیکا قراگوزلو، فعال دانشجویی زندانی به «امین‌آباد» منتقل شد

 

ملیکا قراگوزلو

محمد علی کامفیروزی، وکیل دادگستری در حساب کاربری خود در توییتر از انتقال ملیکا قراگوزلو، فعال دانشجویی زندانی به بیمارستان روان‌پزشکی امین‌آباد در تهران خبر داد.  



به گفته آقای کامفیروزی، انتقال موکل او به این بیمارستان روان‌پزشکی در بی‌خبری کامل انجام شده است.

او با اشاره به اینکه به گواهی چندین روانشناس‌ و پزشک، ملیکا قراگوزلو امکان تحمل حبس ندارد، مسئولیت بروز هر اتفاقی برای موکل خود را متوجه مسئولان قضایی و امنیتی دانست.


محمد علی کامفیروزی در ادامه می‌گوید که موکلش چندی پیش به دلیل انتشار عکس بی‌حجابش در صفحه مجازی خود، توسط قاضی افشاری به تحمل سه سال و هشت ماه حبس محکوم شده بود.

او در ادامه می‌افزاید که این روزنامه‌نگار و دانشجوی رشته روزنامه‌نگاری، اخیراً با پرونده‌سازی واهی حراست دانشگاه علامه طباطبایی و اطلاعات، مجدداً بازداشت شده است.

در گذشته معمولا زندانیان سیاسی شناخته‌ای شده‌ای مانند هاشم خواستار یا کیانوش سنجری به بیمارستان روان‌پزشکی رازی معروف به امین‌آباد منتقل می‌شدند و تحت شکنجه‌های روحی و روانی مختلفی قرار می‌گرفتند.

این درحالی است که در جریان اعتراضات اخیر برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که تعداد بیشتری از معترضان به ویژه دانش‌آموزان به این بیمارستان روان‌پزشکی منتقل شده‌اند تا بصورت اجباری تحت مشاوره قرار گیرند یا داروهای اعصاب و روان مصرف کنند.

به گزارش‌ منابع خبری، اخیراً ماهان جلال‌دوست، زندانی سیاسی که حدود یک ماه پیش از زندان اوین به رجایی‌شهر انتقاده داده شده بود، به بیمارستان امین‌آباد فرستاده شده است. او ممنوع‌ الملاقات است و حتی اجازه تماس با خانواده خود را ندارد.


به گزارش سازمان‌های حقوق بشری، بسیاری از زندانیان بدون طی مراحل اداری و انجام معاینات بالینی، و در برخی موارد به‌صورت محرمانه به بیمارستان روان‌پزشکی امین‌آباد منتقل می‌شوند و تحت شکنجه‌های روحی و جسمی قرار می‌گیرند.

بهنام محجوبی، درویش گنابادی، یکی از زندانیانی بود که با انتشار فایل صوتی، به بیان مشاهداتش از تجربیات وحشتناک خود در امین‌آباد پرداخت.

او در جریان درگیری‌های گلستان هفتم پاسداران در سال ۱۳۹۶ توسط نیروهای امنیتی دستگیر، و به زندان محکوم شده بود.

بهنام محجوبی با اشاره به اینکه در امین‌آباد به شدت مورد اذیت و آزار قرار گرفته است، گفت که در این بیمارستان قصد داشتند تا او را به قتل برسانند.

‌او حدود دو سال پیش به دنبال آن‌چه مسئولان زندان اوین «مسمومیت دارویی» عنوان کردند، در بیمارستان لقمان درگذشت.

این در حالی است که باتوجه به شرایط غیرعادی پیرامون مرگ بهنام محجوبی، در ادعای مقامات حکومت شک و تردیدهای جدی وجود دارد.

بستری اجباری در بیمارستانهای روانی یکی از شیوه‌های تنبیهی است که بعضی از فعالان سیاسی و اجتماعی جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر تجربه‌اش کرده‌اند. این شیوه از سوی برخی از فعالان سیاسی، «مجنون‌انگاری مخالفان و زندانیان سیاسی» نام گرفته است.

روز جهانی منع خشونت علیه زنان، بزرگداشت ۲۵ نوامبر

اعمال محدودیت‌های تازه برای توماج صالحی در زندان؛ مجازات به دلیل اطلاع‌رسانی

  توماج صالحی، رپر معترض زندانی در پی اعتراضات گسترده علیه صدور حکم اعدام برای توماج صالحی و «اطلاع‌رسانی در فضای مجازی» درباره شرایط این رپ...